SALAM KENAL....DARI PERMATA HATI MAMA TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA SEMUA......DAN BERBANYAK2TERIMA KASIH JUGA UNTUK YANG SUDI FOLLOW YAN.....DAN YAN BERHARAP SANGAT.....TOLONG TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA SENANG YAN NAK JEJAK KEMBALI.........

TERIMA KASIH DAUN KELADI.......
KALAU SUDI SINGGAH DAN FOLLOW SEKALI.......


kawan alam maya

Monday, 25 February 2013

HAPPY BERTHDAY IZWEEN QISTINA 26 / 2 / 2010





Assalamualaikum........


Salam selasa untuk semua......minta maaf ye....hari nie...tak sempat nak masukkan resepi sebab hari nie...sibuk sikit maklum pagi2 nie dah siapkan kek untuk Aween sempena ulang tahun kelahiran ke 4 jadi banyak benda nak disiap nak masak2 sikit....tahun nie....Aween minta yan buatkan kek hello kitty untuk dia....jadi yan tunaikan permintaan dia....pagi lagi yan dah siapkan nie....lah hasil yang tak seberapa he heee......oklah.......kawan yan pun nak bagi ucapan untuk my sweet heart.........

 



selamat hari lahir sayang.....moga anak mama panjang umur di murahkan rezeki dan menjadi anak yang solehah yang menyenangkan hati ibu bapa dan  berjaya dunia dan akhirat Amin........


OK KAWAN2 SAMPAI JUMPA LAGI KAWAN.........


DA.......DA........

16 comments:

  1. Happy Bithday Aween...Semoga cemerlang di dunia & akhirat...Comel Aween ni...Rajin mama Aween buat kek Hello Kitty...Kalau auntie ntah jadi apa la agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty....Amin.....aunty pun pandai buat kek juga kan...?

      Delete
  2. happy besday dear ...semoge aween terus maju ..bertuah aween dapat mama pandai masak, tangan lak berseni :) ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin......semua anak2 bertuah ada mama aunty.....tampa mama sapalah kita he he.....

      Delete
  3. Selamat hari ulang tahun aween..jadi anak yg baik & dengar kata mak n ayah tau...

    ReplyDelete
  4. slamat hari lahir si cilik yang chumel..santeekk la kek tu..msti susah nk buat tu..huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty....betul tu....susah sebab tak pro he heee.....

      Delete
  5. Happy Birthday Aween..
    moga jadi anak solehah ya..amin! :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday lil gegirl..semoga jadi anak yang solehah yaaa

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir sayang..semoga menjadi anak yag solehah ya..

    untung mama pandai deco kek sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...aunty zu....Amin......

      sikit2 je....!!!!

      Delete
  8. meriahnye kek Aween....nak ckit bole?..hehehe
    hepi besday aween...jgn nakal² tau...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang meriah warna kesukaan aween....boleh datang lah.....
      tq aunty Ena......Amin......

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...