SALAM KENAL....DARI PERMATA HATI MAMA TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA SEMUA......DAN BERBANYAK2TERIMA KASIH JUGA UNTUK YANG SUDI FOLLOW YAN.....DAN YAN BERHARAP SANGAT.....TOLONG TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA SENANG YAN NAK JEJAK KEMBALI.........

TERIMA KASIH DAUN KELADI.......
KALAU SUDI SINGGAH DAN FOLLOW SEKALI.......


kawan alam maya

Wednesday, 12 March 2014

POSISI TIDUR KUCING PELIHARAAN YAN......





Assalamualaikum...........
Salam rindu untuk semua......moga kalian sihat & sentiasa di lindungi Allah.....
kawan2.....maaf ye....!!!!!lama tak buat n3 baru....sibuk tu sikit2 je.....tapi penyakit M tu....yg lebih2 sebenarnya.....heheeee.....n3 kali nie....yan nak kongsi gambar2 kucing yan yg sering kali menjadi penghibur di kala sunyi.....kali nie......kita tengok posisi tidur si comel yan nie......macam2 posisi yg kadang2 membuat yan tersenyum seorang bila melihatnya.......jom layannnn......


 






yg atas nie.....si ahpe....kucing kampung yg comel & sangat manja.....kami sekeluarga sangat sayang pdnya.....tapi....sayang telah hilang entah ke mana....sampai hari nie.....kami masih merindu & selalu tersalah memanggil namanya kepada kucing2 yg lain......


 










si gebus nie......namanya deko....persian yg comel & sangat pendiam jarang nak dapat dengar suaranya......


 







yg akhir nie......si comel namanya.....baka benggal yg nie......sangat cergas asyik main je.....bila dah penat cari tempat tidur baik punya......


ok lah semua.....nanti yan tunjukkan lagi kucing2 peliharan yan yg lain......i love cats......


JUMPA LAGI...............


DA..............DA................

10 comments:

  1. Gebusss betul kucing pic no 2. tu Yan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun Kak Yati......yg paling gebus......

      Delete
  2. Si deko tu pandai berposing gitu ala2 jejaka idaman haish gerammm! Pendiam lak tu.....ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang tidur macam tu......deko tu.....kucing betina.....jadi ala2 gadis pujaan lah kan.....?

      Delete
  3. hahahha...comelnyew,.. semua kucing ni kamu bela ka... klu ble sudi la singgah blog saya... saya masih baru dlm dunia blogger... mohon tunjuk mna2 yg kurang hehehe.... http://arenep93.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. Susah sikit nak baca tulisan macam ni tambahan warna yg tak kontrast.

    Maaf. Komen jujur ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...