SALAM KENAL....DARI PERMATA HATI MAMA TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA SEMUA......DAN BERBANYAK2TERIMA KASIH JUGA UNTUK YANG SUDI FOLLOW YAN.....DAN YAN BERHARAP SANGAT.....TOLONG TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA SENANG YAN NAK JEJAK KEMBALI.........

TERIMA KASIH DAUN KELADI.......
KALAU SUDI SINGGAH DAN FOLLOW SEKALI.......


kawan alam maya

Sunday, 9 June 2013

SELAMAT BERTUNANGAN ADIK KU SAYANG...





Assalamualaikum........

Salam sejahtera untuk semua kawan2 moga semua sihat sejahtera di samping familly tersayang....n3 kali nie....Yan nak berkongsi gambar2 di majlis pertunangan adik Yan yg bongsu dan ini merupakan majlis pertunangan terakhir dalam keluarga kami....majlis nie...berlangsung sewaktu cuti sekolah minggu lepas....Yan sekerluarga balik kampung untuk sama2 menyempurnakan majlis yg agak meriah dihadiri sanak saudara terdekat....Allhamdulillah semua yg dirangcang berjalan dengan baik....









bergambar kenangan mak su & anak saudara....anak abang Yan yg sulung(ehmmm2 jangan usik tau dua2 dah berpunya he heee....)


 





Aween pun tak ketinggalan nak bergambar dengan mak su nya(dan ayat yg keluar dari mulut dia...ialah cantik tak mak su.....!!!!!ayat2 yg di ciluk dari iklan Kak Ton he heee.....)


 





hantaran dari pihak perempuan 9 dulang dan hasil dari gubahan Yan sendiri(p/s lepas nie...sesiapa nak tempah boleh lah he heee....)


 





acara menyarung kan cincin pertunangan...penat2 kita siapkan bilik alih2 sarung cincin kat luar je...biasalah adat orang kampung kat bilik tapi dah dapat orang bandar ikut je..lah kannnn...?????


 




gambar bersama mak & bakal mak mertua....insyaallah...


 






hantaran dari pihak lelaki 8 dulang tema hitam putih.


 



bila tenguk gambar nie....rasa sekejab je....adik Yan nie....membesar dah jadi tunang orang....walimatulurus nya tahun depan kot....nak habis kan pengajiannya dulu...moga semuanya berjalan dengan baik insyaallah....

OK SEMUA SAMPAI JUMPA 

LAGI......DA.......DA......

18 comments:

  1. Salam yan..
    tahniah atas pertunangan adik yer..meriah nampak ngan pelbagai hantaran.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..Ummu....memang meriah sangat...

      Delete
  2. tahniah utk adik yan...cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...Mama Aryan...macam kak dia....he heee....

      Delete
  3. tahniah.. seronoknyer belum habis study dah ada yang menyunting.. tahniah sekali lagi.. moga hubungan kekal selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah ramai sangat...dok merisik last sekali bagi je bertunang senang nanti tak de yg tanya2 lagi....tq Cho Zila...Amin...

      Delete
  4. Tahniah..cantik adik akk lebat keningnya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...macam kak dia juga he heee....jg kata kening bulu mata pun yg ori tau...letak maskara dah ok...tak yah susah2 nak pakai bulu mata palsu dah...

      Delete
  5. Assalam..tahniah bt adik kakYan :) comel adik kakYan ni..smoga ke jnjang pelamin la nati..smoga bahagia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam....
      tq....he heee.....Amin....

      Delete
  6. Assalamualaikum Yan,

    Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar, dan selamat bertunang ye dik, semoga ikatan ini berkekalan ke jinjang pelamin dan ke hujung nyawa...

    Yan, kalau adik dah besar bermakna kita in dah.....hihihi

    ReplyDelete
  7. itulah...sy yg tak de adik ni tunggu giliran anak2 buah la yg nak tunang ke kawen ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke....jadi Fazian nie...anak bongsu ye...

      Delete
  8. Agaknya muka Yan tu sama tak ngan adik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai...mesti lah sama macam kembar seiras gitu...he heee.....

      Delete
  9. Selamat bertunang buat adik Yan..
    cantik je dia...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...