SALAM KENAL....DARI PERMATA HATI MAMA TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA SEMUA......DAN BERBANYAK2TERIMA KASIH JUGA UNTUK YANG SUDI FOLLOW YAN.....DAN YAN BERHARAP SANGAT.....TOLONG TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA SENANG YAN NAK JEJAK KEMBALI.........

TERIMA KASIH DAUN KELADI.......
KALAU SUDI SINGGAH DAN FOLLOW SEKALI.......


kawan alam maya

Tuesday, 11 June 2013

HANTARAN PERTUNANGAN






Assalamualaikum.......

Salam sayang untuk semua.....

ha......n3 yg lepas yg dah kongsi gambar2 pertunangan adik Yan kan....???????????
dan kali nie.....giliran nak tunjuk lebih dekat hantaran2 yg sempat Yan buat tempoh hari yg nie...semuanya bidan terjun je he heee.....ok jom kita layannnn.......


gambar yg atas tu ialah gubahan dari loly pop Yan sekadar gunakan apa yg ada sebab tu...loly pop tu tak berbalut sepatutnya bungkus ngan kertas kilat tak kisah lah labu......janji ado....


 





yg nie......kain pelekat lipat2 jadi kipas ringkas & dan mudah membuatnya betul tak....?



 






ini pula bakul buah ringkas & menarik you....dengan buah2 yg di sapu minyak zaitun untuk nampak berkilat & segar gitu.....


 






yg nie.....biasa saja cuma hiaskan sikit balang2 kuih tu masukkan coklat mudah kannnn.....?



 







yg nie...setangkai mangga di buat dari jelly yg memang siap begini sebiji2 cuma tambah kan tangkai & daun mudah kan he heee.....



 






strawberry berdaun anggur he heee....inilah dikata kan apo yg ado.....strawberry nie....di buat dari jelly juga kemudian di balut ngan guni bawang caya tak...he heee...


 




yg akhir nie....hanya coklat2 kotak yg di susun dan di tambah renda.

OK KAWAN2 SEMUA....!!!!!!SAMPAI 


BERTEMU DI N3 YG LAIN OK.....DA ....DA...

22 comments:

  1. cantik2 semua gubahan tu.pandai yan membuatnya..kreatif gitu..

    ReplyDelete
  2. untung pandai buat sendiri tak payah tempah kat org...

    ReplyDelete
  3. Salam yan,

    Kreatif, dalam tergesa2 pun ada idea dan cantik pulak tu. Tahniah bakal dapat adik ipar

    ReplyDelete
  4. Kreatif juga Yan ni.... simple tapi menarik you :D

    ReplyDelete
  5. Simple tapi menarik juga...kreatif. Bersederhana lebih baikkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tu sederhana itu lebih baik kan...?

      Delete
  6. Assalam kakYan..he3 semua bt sndri :) ok la 2..smple je..jmat skit kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.....SKA...

      ye...mengelak dari pembaziran he heee.....

      Delete
  7. Untung ada kakak yg pandai kraftangan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he hee...sesangat lah beruntung ye...Hainum....

      Delete
  8. Cantik2 semuanya Yan...walau bidang terjun tapi nampak kreatif..:)

    ReplyDelete
  9. tangan seni juga Yan ni, oklah tu, kalau KY bilalah nak jadi kalau buat, keras betul tangan heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga KY....hai keras2 kerak nasi di rendam lembut juga betul tak...?

      Delete
  10. Cantik. Selamat bertunang buat adik Yan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...