SALAM KENAL....DARI PERMATA HATI MAMA TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA SEMUA......DAN BERBANYAK2TERIMA KASIH JUGA UNTUK YANG SUDI FOLLOW YAN.....DAN YAN BERHARAP SANGAT.....TOLONG TINGGALKAN LINK ANDA SUPAYA SENANG YAN NAK JEJAK KEMBALI.........

TERIMA KASIH DAUN KELADI.......
KALAU SUDI SINGGAH DAN FOLLOW SEKALI.......


kawan alam maya

Tuesday, 2 April 2013

JOM...... MAKAN BURGER BAKAR ABANG BURN




Assalamualaikum..........

Salam sayang untuk semua.......

kawan2 n3 kali nie....nak bercerita pasal burger bakar abang burn dah ada kat bukit tinggi klang....jadi tak payah susah2 lagi orang yang tinggal kat lembah kelang nak cari jauh2 nun.... kat kuala lumpur sana jom semua yan nak kongsi antara gambar2 yang yan ambil sewaktu berkunjung ke medan burger bakar abang burn hujung minggu lepas....jom...sama2 kita layannnn......






inilah rupanya burger bakar yang biasa untuk anak2 yan....yang nak sangat makan buger bakar nie......yang biasa nie...harganya RM 7.50 sen.yang kat bawah tu....RM 8.50 sen.

 



yang nie....untuk my hubby ada keju slice dan sayur2 je...lah ada yang lagi special tapi tak berani nak tempah takut tak habis di makan....yang nie...pun nasib baik muat2 untuk perut sampai malam pun tak makan memang kenyang betul....

 




nie pula gambar perkerja abang burn tengah bakar daging....kesian berasap2 sempat lagi senyum tu....he heee.....

 



sebenarnya ramai betul perkerja kat sini rasa2 ada kot 10 orang semua berpakaian seragam gitu.....

 




tu....dia...mai pakat2 tenguk daging nie...tengah dok bakaq tu.....baunya ya Allah semerbak harum aroma dagingnya tu.....

 




Aween tu sempat senyum bila nak ambil gambar tengah makan buger....siap tekan2 dulu bagi leper sikit kata dia tak muat nak masuk mulut he heee.....

 




nielah....rupanya si ikhwan bila makan buger habis comot2.....biasalah buger tu kan besar.....dua2 makan tak habis.....

 



nie...pula nombor meja my family duduk...bila pesan je...siap kena cakap nak meja nombor berapa...jadi masa yan pergi tu masih lengang lagi esbab baru buka iyanya di buka perang selepas asar sampai pukul 12 tengah malam setiap hari.

OK......SEMUA.....SAMPAI JUMPA LAGI........

DA........DAAAA.........

12 comments:

  1. Salam Yan,

    Maklong dah pernah rasa burger bakar Abang Burn ni. Maklong makan di Seksyen 7, Shah Alam. Anak bongsu kamilah yang bawak.

    Dalam kedai mungkin kebanyakan yang makan student uitm. Pada maklong sedaplah jugak rasanya, satu kelainan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke maklong.....sekarang nie dah banyak cawangan kan.....bolehlah....sedap sikit dari buger biasa kan...?

      Delete
  2. Salam yan...mcm mahal jgk burger abg burn nie kan..dah kat taraf mcD dah tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal lagi dari mcD dan KFC tau....rasanya pun biasa2 je.....

      Delete
  3. yan..kak zu tak pernah makan lagi burger bakar nih..

    nnti nak cuba orderlah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak zu....cubalah kak zu....yan rasa kuala kangsar ada tapi...bukan abang burn punyalah he heee.....

      Delete
  4. ,enarik dan terbaek lah :)
    tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  5. tak pernah makan pun lagi burger bakar huhuhu.. ketinggalan betul saya kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada rezeki nanti he heee.....

      Delete
  6. Sampai sekarang saya belum rasa bagaimana sedapnya burger bakar ni,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke......biasa je cuma rasa di bakar je...ada kelainan aromanya....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...